Групата Билдерберг се събира в Хертфордшир

14998
Групата Билдерберг се събира в Хертфордшир

Появи се нова информация за евентуална среща на членовете на групата Билдерберг. Според осведомени, срещата ще се проведе между 6 и 9 юни в луксозния лондонски хотел "Grove".

Това твърди на своята електронна страница британският вестник "Гардиън", който се позовава на Чарли Скелтън, поддържащ връзка със сайта bilderberg2013.co.uk.

Половината фирми - само от 1 човек

46% от работещите фирми в България се състоят само от собственика си, показва изследване на Българската стопанска камара. В страната са...

Неговата информация сочи, че в хотел Grove в провинцията Хертфордшир ще заседават повече от сто от най-влиятелните личности от света на бизнеса, академичните среди, политиката и медиите.

Билдербергска група, също Билдербергски клуб или Билдербергска конференция, е група от влиятелни личности, които организират тайна неофициална ежегодна конференция в някои от най-известните хотели или курорти по света.

Тя се състои от около 130 участници, болшинството от които бивши президенти, министри, банкери и собственици на средства за масова информация. Входът и присъствието на тази конференция се осъществяват само чрез лична покана. Мястото ѝ обикновено се редува - две последователни години в Европа, последвани от една в САЩ или Канада.

Заседанията са засекретени, датите не се обявяват официално в пресата. Организацията и безопасността се осъществяват от страната, в която е срещата. Името „Билдърбергска група“ идва от названието на хотел „Билдерберг“ в малкия холандски град Остербек, където през май 1954 се състоява първото заседание на клуба. Въпреки стремежа да се запази всичко в пълна тайна, понякога е невъзможно да остане в пълна тайна присъствието на едно място на бивши президенти, министър-председатели, крале, принцове и принцеси, канцлери, банкери и представители на крупни корпорации. Това предизвиква голям обществен интерес, а понякога и протести. Съществуват конспиративни теории, според които групата се опитва да създаде световно правителство и да подчини света на своята власт. Главната квартира на групата се намира в Ню Йорк.

Академия за B2B продажби

В днешно време продажбите са въпрос на доверие повече от всякога. Бизнес клиентите желаят да правят премерени покупки с ясен резултат....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com