Кенийка кръсти близнаците си Барак Обама и Мит Ромни

6796
Кенийка кръсти близнаците си Барак Обама и Мит Ромни

Млада кенийка кръсти новородените си близнаци на новоизбрания американски президент и на победения кандидат на републиканците, предаде БГНЕС.

20-годишната Милисънт Оуор роди Барак Обама и Мит Ромни вчера в Областната болница на Сиая, в Югозападна Кения. Младата жена заяви пред кенийски медии, че имената на синовете й винаги ще й напомнят за изборите в САЩ. Болницата се намира близо до село Когело, където бащата на президента Барак Обама е бил роден и където живее 90-годишната му баба Сара Обама.

Ликуващи жители на Когело празнуваха победата на Обама след обявяването на резултатите от изборите в САЩ. Викове "Слава на сина на Когело" и "Обама идва, отворете пътя за него" кънтяха във въздуха, докато местните жители надуваха вувузели, съобщават кенийски медии.

Кенйците се надяват преизбирането на Обама да донесе ново начало в отношенията на страната им със САЩ. Американският президент посети Субсахарска Африка само веднъж в първия си четиригодишен президентски мандат. Той направи визита за по-малко от ден в Гана. Ако Обама посети Кения, може бебето Барак да се срещне със съименника си, а бебето Мит да види американския президент. Не се съобщава дали има близнаци, кръстени на Джо Байдън и Пол Райън.

Редактор: Десислава Ушатова

Външната политика през втория мандат на Обама

Американците се интересуват от външната политика, когато икономиката им е в добро състояние. Когато това не е така, те едва я забеляз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com