Ромни призна поражението си

5282
Ромни призна поражението си

Мит Ромни призна победата на Обама, както е по традиция. Ромни съобщи, че е телефонирал на президента Барак Обама, за да му честити победата, предаде БЛИЦ.

В речта си пред американците неуспелият кандидат за президент изтъкна, че съпругата му би била една прекрасна първа дама, но за съжаление това не се е случило.

Позицията на Барак Обама по ключови въпроси

Икономика Подписа закона за възстановяване на американската икономика и реинвестиции, предвиждащ стимули в размер на 768 милиарда дол...

Ромни запази дълго мълчание, след като се разбра, че Обама печели, с което създаде съмнения дали изобщо ще признае победата на опонента си.

Стотиците милиони долари, изразходвани за реклама, не успяха да избавят Мит от изградения му имидж да изглежда надут или да изчистят многобройните му идеологически преображения.

„Взех участие в изборите, защото съм загрижен за Америка”, каза бившият губернатор на Масачузетс. Ромни изрази надежда, че представителите на бизнеса ще инвестират в страната и ще създадат нови работни места. „Вярвам в народа на Америка. Нацията избра друг лидер и аз и съпругата ми Ан се молим за него и за тази велика нация. Бог да благослови Америка!”, добави републиканецът.

Редактор: Десислава Ушатова

Обама отново е президент

Демократът Барак Обама надви болезнено своя републикански съперник Мит Ромни и ще изкара още един мандат в Белия дом, съобщиха америк...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com