Саудитец е основният заподозрян за атентата в Бостън?

7632
Саудитец е основният заподозрян за атентата в Бостън?

20-годишен саудитец е основният заподозрян за извършването на кървавия атентат в Бостън, при който загинаха трима души и бяха ранени над 140. 17 души са в критично състояние.

Според информация на BBC заподозреният за залагането на общо четири бомби на маратона в Бостън е бил приет в болница със сериозни наранявания от шрапнели. Към момента той все още отрича обвиненията, но запознати със случая твърдят, че е бил задържан само 2 часа след инцидента. Освен всичко останало има и засилена охрана около неговата стая.

Най-кървавите атентати в САЩ за последни 40 години

Няколко часа след като две експлозии разтърсиха Бостън по време на финала на маратона, отнеха живота на трима души и раниха над 100, Фр...

По време на извънредното си телевизионно обръщение американският президент Барак Обама обеща, че властите в САЩ ще хванат терориста. "Ще намерим този, който направи това. Ще разберем защо са го направили", подчерта Обама, предаде Агенция Крос.

Междувременно слуховете и предположенията относно това кой е извършил атентата в Бостън продължават да се роят. В акаунта си в Twitter журналистът от Монреал Етиен Феникс публикува снимки, на които се вижда мъж да се разхожда по покрив на къща. Най-вероятно въпросната личност е организатор на атентата по време на маратона в Бостън, пише журналистът. Според него въпросният мъж е бил видян да се рахожда до сцената по време на избухването на експлозиите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com