Тръмп: Мисля, че бих могъл да се разбирам много добре с Путин

11416
Тръмп: Мисля, че бих могъл да се разбирам много добре с Путин
Снимка: Getty Images / Guliver

Кандидатът за номинацията на републиканците за кандидат-президент на САЩ – републиканецът милиардер Доналд Тръмп смята, че би могъл да установи добри отношения с руския президент Владимир Путин. 

"Мисля, че бих могъл да се разбирам много добре с Владимир Путин. Така смятам", заяви пред Тръмп по време на пътуване до Шотландия. Част от интервюто с политиката бе показано в четвъртък от CNN. 

Тръмп? - недоумяват европейците

В Германия един политик и кандидат за президент показа среден пръст - и се провали. В САЩ Доналд Тръмп засега има успех с предизвикате...

Тръмп също не пропусна да разкритикува сегашния президент демократ Барак Обама и бившия държавен секретар и борещата се за номинацията на демократите за кандидат-президент Хилъри Клинтън. Обама го нарече "некомпетентен", а Клинтън - "най-лошият държавен секретар в историята на нашата страна." 

Според няколко от последните социологически проучвания, Тръмп води сред кандидатите на републиканците. Тръмп набира популярност до голяма степен благодарение на нестандартните за американските политици възгледи и безкомпромисни изказвания. Така, в началото на кампанията си той се изказа остро за нелегалните имигранти от Мексико и Латинска Америка, като ги нарече "изнасилвачи". Тръмп също така публично обиди влиятелния сенатор република Джон Маккейн, заявявайки, че не смята вожювалия във Виетнам политик за герой, тъй като е бил в плен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com