Украинка обвини Хашим Тачи, че държи харем с 52 момичета

17890
Украинка обвини Хашим Тачи, че държи харем с 52 момичета

Украинка обвини министър-председателя на Косово, че държи харем с робини. Жената твърди, че сама успяла да избяга от харема на Хашим Тачи. Тя пожелала да остане анонимна в интервю, разпространено от македонската агенция MINA, предаде БЛИЦ.

“Най-голямата адска дупка на света” - така Н. М. определила харема, обитаван от 52 робини. Те работели ден и нощ, слугувайки на косовския премиер и негови гости – политици и бизнесмени.

Дачич: С Тачи щяхме да се избием през войната

В интервю за телевизия „Пинк”, излъчено вчера, сръбският премиер Ивица Дачич заяви, че от страната на Прищина няма събеседн...

Местонахождението на “затвора” било на кръстовището на улиците “Шаип Спахия” и “Бедри Шала”, в мазето на широка сграда, специално построена да служи като харем. “Никое от момичетата на беше от Косово. Имаше няколко от Балканите, около 10 от Русия, една от Камерун, две китайки и др”, обяснява украинката.

Тя посочва, че в сградата имало няколко ВИП зони, където Тачи и приятелите му си устройвали оргии. “Повечето от хората, които идваха, бяха стари. Много малко бяха млади. Много от тях са чужди дипломати, включително и офицери от EULEX и KFOR. Момичетата нямат право да казват “Не”. Едно от момичетата на име Долорес от Колумбия протестира срещу лошите условия по време на обяд в трапезарията. Тя беше убита с изстрел от един от охранителите на Тачи”, разказва Н. М.

Тя обяснява, че “била замесена” с Тачи само веднъж. Тогава той дошъл в харема мъртво пиян и дрогиран.

Украинката даде интервюта за няколко балкански вестника. Тя разказва, че било почти невъзможно да се избяга от харема на косовския премиер, тъй като там винаги имало поне петима въоръжени охранители. Освен тях винаги имало и един въоръжен чеченец. Тъкмо чеченецът се съгласил да й помогне да избяга, след като го подкупила с пари и секс услуги.

Тачи и Дачич обсъждат магистрала, не статут

Премиерите на Сърбия и Косово Ивица Дачич и Хашим Тачи се срещнаха отново в Брюксел, за да дискутират прилагането на нови конкретни м...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com