Мъжете в Южна Корея все по-често с грим

49284
Мъжете в Южна Корея все по-често с грим

Младите мъже в Южна Корея все по-често прибягват до грима, за да изглеждат добре. Спиралата и фон-дьо тенът вече не са запазена територия за нежния пол и производителите на козметика са принудени да прекрояват маркетинг стратегиите си.

Големите имена в козметичния бранш имат нова целева група. Това са младите мъже, които следват модата и са вълнуват от външния си вид. За тях да носят грим не е табу.

Северна Корея заплаши Сеул с бомбардировки

Северна Корея заплаши днес Юга да повтори бомбардировката срещу южнокорейски остров, разположен близо до границата между двете страни...

Мъжете до 30-годишна възраст са силно повлияни от хитовите корейски момчешки групи. Поп-идолите смело съчетават цветове и форми, които са нетипични за силния пол. Пазарът за мъжки гримове в Азия се разраства с невиждани темпове.

Младежите използват почти всички възможности в палитрата. Проучване на Евромонитор посочва, че южнокорейците харчат близо един милиард долара на година за гримове. Тези цифри са впечатляващи като се има предвид, че страната е доста консервативна. От друга страна, голямата конкуренция принуждава мъжете да правят всичко възможно, за да впечатлят жените и бъдещите си работодатели, предаде бнт.

Азиатски производители отбелязват, че най-продаваната козметика е тази за лице. Мъжете предпочитат продуктите "за безупречна кожа" като фон-дьо-тен и коректори.

Редактор: Десислава Ушатова

Южна Корея вдигна забраната за издаването на Маркиз дьо Сад

Държавната комисия по издателска етика в Южна Корея вдигна забраната върху отпечатването и разпространението на книгата на Маркиз дьо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com