Стойчо: Убеден съм, няма да ни елиминират

8140
Стойчо: Убеден съм, няма да ни елиминират

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е оптимист преди мачь-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа с молдовския Зимбру.

Мачът е от 20,00 часа. Първия двубой, играл се в София, завърши 1:1. Въпреки неблагоприятния турнирен резултат за "армейците", Младенов е оптимист за реванша.

УЕФА глобява нередовен ЦСКА със 100 000 франка

УЕФА най-вероятно ще глоби ЦСКА за поредните нередности в клуба, пише "България Днес". Както е известно, "червените" са следени изкъсо ...

"Аз съм от треньорите, които мислят позитивно и преди мача трябва да говоря хубави неща на момчетата, а не какво би станало, ако отпаднем. Убеден съм, че няма да бъдем елиминирани, тъй като сме подготвени във всяко едно отношение".

"Имахме проблеми в София, но мисля, че вече сме ги преодолели. Вярвам, че ще вкараме достатъчно голове, за да си осигурим победата и да не се повтарят нещата от София. Аз съм оптимист. Убеден съм, че сме по-добрият отбор и ще продължим напред. Допускаме, че може да се стигне и до дузпи. Съперникът е силен при статични положения, миналия мач така ни вкараха гол, така елиминираха и Шкендия. Ние обаче сме се подготвили за всичко", заяви наставникът на "армейците".

Добрата новина за ЦСКА е, че доскоро контузените Тони Силва, Пламен Крачунов и Александър Тунчев са вече възстановени. Очаква се и тримата да вземат участие в мача, но "поетапно" по думите на Младенов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ